avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc bebe 2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc bebe 2

Buna,am nascut in septembrie si in prezent sunt insarcinata cu bebe 2,urmand sa nasc in octombrie anul acesta.Cum se procedeaza cu CCC/dosarul pt bebe 2 in ipostaza in care am demisionat din motive de sanatate cu cateva luni inainte de nastere bebe 1. Momentan sunt in CCC,in cazul acestei noi sarcini se prelungeste automat sau trebuie sa merg iar la fostul angajator pt a completa alte adeverinte.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:54, 11 Februarie 2020
Cu Bebe 1 cand ati intrat in CCC?
In noiembrie am depus dosarul,luna trecuta am primit pt prima data indemnizatia

Cornel Vasile a scris:

Cu Bebe 1 cand ati intrat in CCC?

Daca in noiembrie ati intrat in CCC, atunci nu mai este nevoie de adeverinta de la fostul angajator , ci doar de la AJPIS ...insa intrebati si la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire cic bebe 2. bună ziua,am o întrebare sunt insarcinata ... Tinnna29 Tinnna29 Prelungire CIC bebe 2. Bună ziua,am o întrebare sunt insarcinata cu bebe 2,urmând sa nasc în noiembrie. Bebe 1 în 30 octombrie va face 2 ani,înainte sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Luyy Luyy Bună ziua! As dori sa va adresez o întrebare în legătură cu indemnizația pt cel de al doilea bebe. Pentru primul bebe am luat indemnizatie fiind la ... (vezi toată discuția)
Buna seara! cum trebuie sa procedez pentru a intra din ccc1 ... Maria Genoiu Maria Genoiu Buna seara ! Cum trebuie sa procedez pentru a intra din ccc1 in ccc2 fără sa merg la serviciu Primul copil s-a născut pe data de 23-09-2021 iar anul ... (vezi toată discuția)