avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire CIC bebe 2. Bună ziua,am o întrebare sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire CIC bebe 2. Bună ziua,am o întrebare sunt insarcinata ...

Prelungire CIC bebe 2.
Bună ziua,am o întrebare sunt insarcinata cu bebe 2,urmând sa nasc în noiembrie. Bebe 1 în 30 octombrie va face 2 ani,înainte sa întru în CIC 1 nu am lucrat câteva luni. Întrebarea mea e dacă se întra direct în CIC 2 din momentul în care depun actele pt bebe 2 (certificat nastere)sau trebuie sa merg iar la firmele unde am lucrat pt același dosar din CIC 1. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:28, 10 Martie 2021
Nu trebuie sa mergeti iar la firmele unde ati lucrat... depuneti la dosar doar adeverinta de la AJPIS pentru CCC1.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc bebe 2 Florii2019 Florii2019 Buna,am nascut in septembrie si in prezent sunt insarcinata cu bebe 2,urmand sa nasc in octombrie anul acesta.Cum se procedeaza cu CCC/dosarul pt bebe 2 in ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Intrarea din concediu crestere copil in prenatal oanaelena28 oanaelena28 Buna!! As avea si eu niste nelamuriri daca ma puteti ajuta. In prezent sunt in prelungire crestere copil de la 2 la 3 ani si sunt insarcinata cu bebe 2. Bebe 2 ... (vezi toată discuția)