avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate

Buna seara! Sunt proprietara unui imobil in care locuiesc impreuna cu mama mea si cu concubinul ei. As dori sa intreb, in conditiile in care mama mea are buletinul pe adresa imobilului meu, daca eu as dori sa opresc gazul, curentul, apa pentru a o constrange sa se mute de buna voie impreuna cu concubinul ei de aici, ma va putea da in judecata? De cateva luni incoace sunt amenintata ca nu isi va plati consumul, iar eu fiind proprietara sunt obligata sa le platesc in cazul in care ea refuza sa plateasca.
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 10:15, 12 Februarie 2020
Cel mai simplu este o acțiune de evacuare prin instanta exista o procedura speciala ceva mai rapida.Puteti sa opriți utilitățile dar e posibil sa va coste rebransarea mai mult decat un proces.
Multumesc pentru raspuns! Dar o pot evacua daca buletinul ei mai este valabil inca 3 ani? Mie mi s-a spus ca simplul fapt ca adresa mea apare pe buletinul ei ii da dreptul sa locuiasca aici si ca eu nu o pot evacua.
Mie mi s-a spus ca simplul fapt ca adresa mea apare pe buletinul ei ii da dreptul sa locuiasca aici si ca eu nu o pot evacua.

Cine v-a spus asa ceva, vecinul, prietena, pe facebook ?
Mergeti la un avocat si cereti evacuarea ei si a concubinului.
Venituri are mama ?
pt ca va e mama, daca nu are unde sta , nu are venituri, ii datorati intretinere..
Informația dvs este eronată aici va raspund oameni care lucrează în domeniul dreptului nu vecina care a auzit de la postas.

Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Stimata doamna,

Solicitati evacuarea, in regim de urgenta, uzand de procedura speciala.

Notificarea prealabila este obligatorie.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de evacuare ? fk_liquid fk_liquid buna ziua. locuiesc cu sotia si socrii mei. acestia din urma nu se inteleg sub nici o forma, soacra dorind sa termine cu socrul. acestia sunt divortati din ... (vezi toată discuția)
Bunica i-a donat mamei un apartament dar și-a păstrat dreptul de abitație viageră, iar acum vrea s-o evacueze. este posibil acest lucru? AnnaMariaS95 AnnaMariaS95 Buna ziua! Mama mea a primit printr-un act de donatie, de la mama sa (bunica mea), un apartament. Acest act de donatie are ca si clauza: drept de habitatie ... (vezi toată discuția)
Probleme cu concubinu backar21 backar21 buna ziua as vrea sa stiu ce pot face si unde trebuie sa merg sa il pot da afara din casa mamei menle pe concubinul acesteia care a devenit insuportabil ne ... (vezi toată discuția)