avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... problema cu casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

problema cu casa

Buna ziua! Am o problema cu un constructor, care trebuia sa imi construiasca o casa. Am semnat contract, in care am scris suma pentru care ne intelegem, i-am dat banii, problema este ca el a depasit termenul de predare a constructiei...marea mea dilema e ca atunci cand i-am dat banii, nu mi-a dat nici factura, nici chitanta, deci eu efectiv nu am nici o dovada ca i-am platit...cum sa fac, cum sa il fortez sa imi termine casa, sau macar sa imi dea banii inapoi? Casa acum e la planseul de la parter...multumesc!
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 20:26, 9 Decembrie 2009
buna ziua!
contractul este chitanta descarcatoare pt dvs cu privere la suma respectiva.
Dar in contract ati mentionat suma pe care ati platit-o? In acest caz...puteti solicita recuperarea sumei in baza contractului si nu mai este nevoie de factura sau chitanta....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract casa olteanugeo olteanugeo daca am dat avans la o casa si constructorul a depasit termenul cu peste 2 luni de zile, sunt indreptatit sa imi cer banii inapoi? chiar daca in precontract se ... (vezi toată discuția)
Construirea unei case 123m 123m Buna ziua, de curand am ales o echipa sa ne construiasca o casa, nu am facut un contract sa mers pe incredere, casa sa finalizat si sa ajuns la niste discutii ... (vezi toată discuția)
Receptia unei case - executie deplorabila si incompleta maxx_maxxx2004 maxx_maxxx2004 In luna iulie am inceput cu o firma constructia propriei case. S-au purtat negocierile, s-a conturat contractul, ca la semnare antreprenorul sa vina cu el ... (vezi toată discuția)