avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Majorare salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Majorare salarii

Salariile la bugetari au fost majorate cu 1/3 din diferenta dintre salariul din 2022 și cel avut în 2019.
Pt. Aceste majorări de salariu trebuie făcute acte adiționale la CIM (deși salariatul nu se poate opune) sau este suficient doar decizia colectivă de majorare a salariilor?
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Sorina19 , utilizator 10:24, 12 Februarie 2020
Este suficienta doar emiterea unei decizii colective de majorare a salariilor.
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare art.17 alin 5-codul muncii lory_chiriac lory_chiriac In cazul unei mariri colective de salariu(in procent) in urma renegocierii colective anuale se intocmeste act aditional individual pentru fiecare salariat sau ... (vezi toată discuția)
Inscriere in cm maiamaria maiamaria Buna ziua. as dori sa stiu, avnad un salariat care se intoarce din CIC, in carnetul de munca ii scriu: \"revine in activitate\" ? este de ajuns? si,fiindca i ... (vezi toată discuția)
Salar bugetar Oana E84 Oana E84 Buna seara ce salar ar trebui sa am de la 1 Ianuarie 2019 in urma majorării eu având salariu de 1900 la care se Adaugă și gradația 2 ajungând la 2040 lei ... (vezi toată discuția)