avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare anticipata partiala

Daca depun cerere de pensionare anticipata partiala in cat timp trebuie sa ma hotarasc daca raman in pensie sau continui activitatea din momentul primirii deciziei?
In caz ca aleg sa continui activitatea inca un an pana la pensionarea pentru limita de varsta, indicele de corectie folosit va fi tot cel de la prima decizie sau un altul valabil la acea data ?

Alte discuții în legătură

Pensionare din invatamant coco_stefania coco_stefania Incepand cu data de 01.07.2011 am depus dosarul de pensionare la limita de varsta. Am lucrat in invatamant . Dupa cate stiu contractul de m,unca inceteaza ... (vezi toată discuția)
Incetare c.i.m. la pensia anticipata Raptor_40 Raptor_40 Aparitia Legii 49/2010 a reglementat un termen (cu 30 zile inainte de data indeplinirii conditiilor de pensionare se pot depune dosarele atat la pensia pentru ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, În urmă cu un an și jumătate am depus cerere ... Viitor pensionar Viitor pensionar Bună ziua, În urmă cu un an și jumătate am depus cerere de pensionare, fiindu-mi emisă o decizie de pensie anticipata parțială, care însă nu a fost ... (vezi toată discuția)