avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturi părintești
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturi părintești

Am 20 de ani, iar părinții mei sunt divorțați de când eram eu mică. Custodia a rămas la mama, dar ea m-a părăsit, iar eu am nevoie de declarația ei pe peopria răspundere că nu are venit pentru bursa la facultate. Cum aș putea sa o fac să decadă din drepturile părintești sau ce aș putea face ca să depind strict de mine? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 10:44, 12 Februarie 2020
Contactaţi-o pe mama şi cereţi-i declaraţia.Dacă nu-i ştiţi adresa şi nu aveţi informaţii despre ea şi nici alte persoane din familie nu au informaţii, declaraţi dispariţia la Poliţie. Puteţi cere şi un înscris de la Judecătoria de la adresa de domiciliu, din care să rezulte că nu există vreo hotărâre judecîătorească privind pensie de intreţinere de la părinţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme familiale Rrazvan15 Rrazvan15 Buna ziua/seara ! In primul rand, stiu ca sunt doar un copil de 14 ani ce n-are ce cauta aici, pe forumul acesta . Dar din Decembrie, parintii mei nu se mai ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor, custodie comuna cu domiciliul la parintele care a parasit tara. ciorba ciorba Sotia a divortat de mine, avem un copil minor iar hotararea judecatoreasca definitiva este cu domiciliul fetitei la mama si custodie comuna. Mama a parasit ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului de frica galbinel galbinel buna ziua daca ma puteti ajuta. am parasit domiciliul conjugal din cauza ca nu mai suportam bataile pe care mi le administra sotul. am plecat din romania si ... (vezi toată discuția)