avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Recuperare duplicat certificat casatorie pentru ajutor ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Recuperare duplicat certificat casatorie pentru ajutor de deces

Buna seara! Cum se poate ridica duplicat certificat casatorie daca ambi sotii sunt decedati! Este nevoie de acest document ptr recuperare suma ajutor deces.Mentionez ca fiul dnei s-a ocupat de toate pb legate de inmormantare( persoana in cauza este decedata in italia si acolo inmormantata).Dna decedata a avut vechime in activitate in Ro cu carte de munca . Pe certificatul de nastere al dnei decedate si certificatul fiului apare legatura de nume ( inainte de casatorie al dnei) multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2020
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Deces persoana cu handicap gradul 2 permanent cmarian90 cmarian90 buna ziua , mama care a avut handicap de gradul 2 permanent a decedat, succesori (adica eu fiul) am dreptu sa iau ajutor de inmormantare de la Casa de pensii ... (vezi toată discuția)
Acte necesare dosar ajutor inmormantare lungus lungus imi poate spune cineva care sunt actele necesare completarii unui dosar pentru ajutor de inmormantare a unui pensionar? (vezi toată discuția)
Lipsa acte necesare inregistrarii unui deces in italia shesniper shesniper Buna ziua,mama mea a decedat in italia ,pentru inregistrarea certificatului de deces la primarie imi cer certificatele de casatorie si sentintele de ... (vezi toată discuția)