Buna ziua, Am cumparat o casă ,care este la curte comuna dar fara asociatie de proprietari. Incalzirea pana acum se facea cu soba pe gaz. Eu doresc sa pun centrala. In baie am un perete care da in hornul de la soba de gaz. As putea demola acest perete + hornul pentru a castiga spatiu in baie, aceasta fiind destul de mica? Am nevoie de autorizatie?
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Sunteti unic proprietar sau in imobil exista mai multi proprietari ?
Trebuie sa verificati proiectul constructiei sa clarificati daca este zid din structura de rezistenta a imobilului
Trebuie verificat daca prin dezafectarea acelui perete nu interveneiti asupra sistemului de evacuare gaze si eventual sa prejudiciati alti proprietari din condominiu
Daca peretele in discutie nu face parte din structura d erezistenta a imobilului nu aveti nevoie de autorizatide constructie
Puteti sa clarificati situatia apeland la proiectant sau arhitect care va pot comunica concret solutia optima
Imobilul (intreaga cladire) are mai multi proprietari, eu am o cota parte din acel imobil (fiind casa la curte comuna, detin o parte din intreaga cladire)
Voi contacta un proiectant/ arhitect pentru clarificare. Multumesc inca o data
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca peretele pe care intentionati sa il dezafectati cu scopul majorarii spatiului,asigura ventilatia la mai multe proprietati nu veti putea intervenii pentru modificare decat cu acceptul vecinilor