avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... echivalare studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

echivalare studii

Buna

Imi puteti spune va rog ce inseamna echivalare studii cu certificat de calificare profesionala nivel 5'1.
Se poate asimila cu diploma de licenta?
Studiile au fost efectuate in USA la un colegiu.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:56, 12 Februarie 2020
Adresati-va CNRED - Centrul Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator juridic livia_valentina livia_valentina Buna ziua, sunt de 8 ani in Spania. Am inceput si terminat facultatea de drept aici (liceul l-am terminat in Romania). Anul acesta am dobandit si cetatenia ... (vezi toată discuția)
Activitate profesionala marimitis marimitis Buna ziua! In baza certificatuli de calificare profesionala primit inafara tarii eu pot sa activez pe teritorilul Romaniei? Multumesc. (vezi toată discuția)
Exchivalarea studiilor in romania umaria umaria Buna ziua! Care sunt optiunile profesionale in Romania pentru un cetatean roman, proaspat absolvent al unei facultati de drept din Marea Britanie? Se pot ... (vezi toată discuția)