avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Exchivalarea studiilor in Romania
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Exchivalarea studiilor in Romania

Buna ziua!
Care sunt optiunile profesionale in Romania pentru un cetatean roman, proaspat absolvent al unei facultati de drept din Marea Britanie? Se pot echivala studiile ? Ce autoritate ma poate lamuri cu privire la aceste aspecte ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:58, 24 Martie 2021
Buna ziua,
Sfatul meu este sa intrebati la Inspectoratul scolar/Ministerul Educatiei care este procedura de echibalare a studiilor.
Nu stiu cat va pot ajuta pentru ca banuiesc ca sistemul judiciar englezesc este difertit de cel romanesc.
Adresati-va Centrului Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor (CNRED)
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare diplome mihali mihali Buna ziua, As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva intr-o problema si anume: - cum se poate obtine echivalarea unor diplome obtinute in strainatate ... (vezi toată discuția)
Echivalarea studiilor superioare de scurtă durata la ciclu i bologna MS75 MS75 La ce instituție mă adresez pentru Echivalarea studiilor superioare de scurtă durată finalizate în 1996 la ciclul I Bologna conform Ordinului nr. ... (vezi toată discuția)
Diploma de bacalaureat alidiana alidiana Salut tuturor! Urmez cursurile serale in cadrul unui liceu privat, de contabilitate, din Roma, iar anul acesta dau (in sfàrsit), ultimul examen, ... (vezi toată discuția)