avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie europeana
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie europeana

Buna ziua!
Nu stiu dacă legile s-au mai schimbat de cand s-a discutat pe forum despre alocația europeana, dar eu întâmpin următorul lucru: am primit din Belgia, de unde sotul lucreaza, niste documente de completat in Romania printre care si formularul E401. Nu am primit nici eu si nici AJPS formularul E411. Stiti cand si cine il primeste? Care este termenul de restituire documente completate? La mine a trecut deja 1 luna sa pot întocmi dosarul în Romania.

Alte discuții în legătură

Alocatie europeana LAM LAM Buna ziua, Doresc sa depun dosarul pt. alocatie europeana si nu stiu exact daca imi trebuiesc si cele doua formulare E411 si E401. Sa va explic mai exact ... (vezi toată discuția)
Alocatii europene floare alba floare alba buna ziua.ce trebuie sa fac pentru a lua alocatie din norvegia? sotul meu lucreaza cu contract pe perioada nedeterminata.ce acte imi trebuiesc ,de unde se iau ... (vezi toată discuția)
Formularele e411 si e401 - ghid practic de accesare a alocatiilor europene pentru copii Ares-3 Ares-3 Incep prin a preciza ca orice completare la acest material pe care o poate face cineva care a obtinut alocatie sau alocatie complementara pentru copii intr-un ... (vezi toată discuția)