avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecini gălăgie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecini gălăgie

Am văzut ca a a schimbat legea privind tulburarea ordinii publice la bloc dar problema este ca lângă mine copilul vecinilor meu fuge toată ziua prin casa de dimineață până seara bate n pereți bate din picioare în casa și asa legea cum se aplica dacă asta se întâmplă toată ziua nu doar orele de liniște și totul pe motiv ca e copil ce sa i faci stai toată ziua în stres ca ei n au nici o treaba îl lasă să facă ce vrea și stresul e zilnic același ce e de făcut și tot ei sunt cei agresivi
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2020
Anca@anca, utilizator
Cel mai recent răspuns: Anca@anca , utilizator 19:40, 16 Februarie 2020
Daca amiabil nu puteti solutiona,analizati oportunitatea sesizarii oficiale a autoritatilor=politie,instanta de judecata
Nu au de gând sa înceteze. În instanta de judecata ce motiv sa pun sa fie valid mulțumesc ca nu ma prea pricep.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme vecini biasimeon biasimeon Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema care ma afectează de aproximativ doi ani si nu stiu cum sa procedez. Acum doi ani de zile m-am mutat cu ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi Anca@anca Anca@anca Pt ca stau în chirie am lângă mine niște vecini care au un copil. Nimic de zis dar problema este ca aceștia îl pun intenționat sa bata din picioare de ... (vezi toată discuția)
Vecini zgomotosi Pârvu Catalina Pârvu Catalina Buna seara.Incepand cu luna iunie vecinii de deasupra renovează.Au terminat in luna septembrie lucrările după care s-au mutat înapoi în apartament și ... (vezi toată discuția)