avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecini galagiosi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecini galagiosi

Pt ca stau în chirie am lângă mine niște vecini care au un copil. Nimic de zis dar problema este ca aceștia îl pun intenționat sa bata din picioare de dimineață până seara în casa de nu ai niciodată liniște. Am înțeles e copil și eu am un copil, dar nici în halul asta mai ales ca părinții îl pun ca mai au și aere ca vezi doamne ei au locuință lor și eu chiriaș. Ce e de făcut? Pt ca sunt și agresivi și am aflat și ca din cauza lor nu a putut sta nimeni în liniște în aceasta locuință pt ca sunt prea îngâmfați și umilesc pe cei ce stau în chirie. Țin sa spun ca de multe ori seara soțul ei beat iese pe casa scării și face scandal dar nu zice nimeni nimic ca le e frica ca e agresiv. Faptul ca și folosesc copilul sa facă în ciuda (mi au zis vecinii ca fac intenționat) ce e de făcut împotriva lor
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2020
Anca@anca, utilizator
Cel mai recent răspuns: Anca@anca , utilizator 12:59, 11 Februarie 2020
Tocmai s-a schimbat legea...Sunati la politie, o sa-i amendeze. Daca vor continua si chemati politia a 2a oara in 24 ore, vor lua minim 6 mii lei amenda.
Mi spune ca e copil și ce vreau sa ii facă ca stam în chirie și trebuie sa plecam noi capul ca tot noua ne da amenda lui nu ca poate face ce vrea în casa lui
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2020
Anca@anca, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indrumare in legatura cu vecin galagios si agresiv ConnstantinCC ConnstantinCC Buna ziua. Sunt in ipostaza in care am nevoie de o indrumare de la dvs. De 2 ani eu si prietena mea am cumparat o casa intr-o zona noua, unde sunt ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor. sint casatorita de 21 de ani,am un baietel de 11 ani,iar in ultimi 3 ani relatia cu sotu meu nu mai merge,nu am posibilitatea de a inainta un divort,stau cu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii Abm22 Abm22 Buna seara, as avea o problema cu vecinii din bloc si poate m ati putea ajuta cu niste sfaturi. Sunt studenta si stau in chirie cu inca o colega, suntem niste ... (vezi toată discuția)