avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Viciu ascuns
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Viciu ascuns

Cum pot rezolva aceasta?
Am primit un produs nou , defect. Protectia consumatorului si magazinul ma pun sa-l repar. Consider ça nu este correct sa platesti un produs nou si sa-l repari fara a-l fi folosit. Returul in termen de 14 zile a fost depasit cu o zi. Eu ce nu inteleg, de ce toata lumea te pune sa repari ceva ce nu este conform cu ce am crezut ça voi cumpara conform contractului? .Dar de vicii ascunse a auzit ANPC?
In legea 449 se specifica reparatia, inlocuirea sau returnarea banilor.Deci repet produsul a fost vandut defect, iar eu trebuie sa-l repar.Nu inteleg. De ce numai solutia reparatiei?
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2020
Mariana Antonescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Certificat garantie legala Mariana Antonescu Mariana Antonescu Am cumparat online o masina de spalat. La livrare totul parea in regula..Am primit-o in 21 noiembrie dar am montat-o in 5 décembrie cand ne-am mutat.La prima ... (vezi toată discuția)
Refuz returnare produs defect EniMihai EniMihai Buna seara, in data de 10 noiembrie am achizitionat o tableta pe firma de la un magazin de electronice. Am folosit-o o singura zi pentru ca era defecta, nu ... (vezi toată discuția)
Telefon in garantie - schimbat piesa defecta cu piesa veche xciprian xciprian Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am predat in magazinul unui operator de telefonie mobila telefonul meu defect, dar in garantie, spre a fi trimis in ... (vezi toată discuția)