avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere

In urma concedierii individuale cu art.65 art.1 dupa cat timp angajatorul poate sa faca o noua angajare si in ce conditii ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:52, 13 Februarie 2020
Nu exista prevazuta in lege o anumita perioada de timp pentru a se efectua o noua angajare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz in perioada concediului de risc maternal Adav Adav Am o speta f. interesanta. Angajata unui S.R.L. primeste preaviz de desfacere a contractului de munca in perioada concediului de risc maternal. Avand in ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva cossi cossi As dori sa stiu si eu de ce angajatorul se fereste sa faca concedieri colective, cu ce il afecteaza? (vezi toată discuția)
Preaviz concediere art. 65 alin 1 (elemente esentiale?) florinoprea florinoprea Buna, In cazul preavizului de concediere in baza art. 65 alin (1) C.m., sunt aplicabile prevederile art. 74 alin (1) lit. a C.m. (precizarea motivelor de ... (vezi toată discuția)