avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reclamatie DGA/POLITIE/DOSAR PENAL
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reclamatie DGA/POLITIE/DOSAR PENAL

Buna seara,
Eu si sotia avem un magazin de tara cu profil mixt.
De cateva zile au inceput sa curga controalele(DSV,OPC) si nu stiam de ce.
Pe un proces verbal scria la reclamant adresa a politiei din localitate.
Am fost si am intrebat care este cauza. M-i s-a spus ca un vecin a reclamat telefonic la DGA faptul ca a cumparat peste stricat de la mine si ca a facut intoxicatie(fara interventii medicale). Vecinul este reclamant de profesie si in urma cu ceva timp a insultat-o si a vorbit urat cu sotia mea, aceasta interzicand-ui sa mai intre in magazin. Acesta a fost chemat la politie sa prezinte dovezile(bon fiscal, produse alterate) ,dar nu s-a prezentat. A declarat ca a cumparat pestele acum o luna , dar el nu a mai fost la magazin de un an. Ce urmeaza sa ni se mai intample? Cine mai poate veni in control? Sotia sufera de scleroza multipla si aceste controale ii afecteaza sanatatea, Ne-am saturat. In 12 ani de cand avem magazinul nu am avut nici macar o reclamatie verbala de la clienti. Dsv si Opc nu au gasit probleme.
La ce controale sa ne mai asteptam? Ce putem face?
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Opc bucuresti nu mai vrea sa rezolve nimic! Costica33 Costica33 Am cumparat acum o luna un produs pe care in utilizare am realizat ca am dat banii degeaba, e necorespunzator total. Am fost la magazin sa-l returnez la citeva ... (vezi toată discuția)
Functionar opc ile_vl ile_vl Cum trebuie procedat in cazul in care se face o reclamatie:-se merge direct pe caz pt a fi solutionata problema sau mergi pe ideia stai sa-l verific si pasta. ... (vezi toată discuția)
Vecinul de deasupra magazinului sesizeaza mereu autoritatile Euroinvest Euroinvest Buna ziua, Am un fast-food non-top cu activitate de aproape 15 ani care este amplasat intr-un spatiu comercial pe care l-am inchiriat; spatiul com.(prin ... (vezi toată discuția)