avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Exista vreo implicatie juridica pentru o companie a ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Exista vreo implicatie juridica pentru o companie a carui angajat a spart conturile unor persoane folosind calculatorul companiei?

Exista vreo implicatie juridica pentru o companie a carui angajat a spart conturile unor persoane folosind calculatorul companiei?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 22:56, 20 Februarie 2020
Da, calculatoarele respective pot fi rechizitionate pentru perchezitie informatica. Iar a sterge constient urmele infractiunilor comise de angajat este la randul ei infractiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furtul de identitate pe facebook! ileama ileama Exista vreun mod in care poti actiona in instanta in cazul furtului de identitate pe facebook? Acum 2-3 luni cineva mi-a spart toate conturile si s-a folosit ... (vezi toată discuția)
Expertiza it? veronyca28 veronyca28 Buna ziua. Situatia mea e urmatoarea: Acum 2 ani am imprumutat o perioada de timp unitatea de la calculator unei persoane. Aceasta persoana a comis ... (vezi toată discuția)
Mandat de perchezitie vldstf vldstf Din experienta dumneavoastra, pentru o infractiune de abuz de incredere, practic (caci teoretic stiu) se poate obtine un mandat de perchezitie? E vorba de ... (vezi toată discuția)