avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorii la 7 IFNuri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorii la 7 IFNuri

Buna ziua. As dorii sa adresez si eu o intrebare. Cum spune si titlul am datorii la 7 ifn uri si ma aflu in imposibilitatea sa le platesc avand dobanzi foarte mari. In prezent nu am nimic pe numele meu si niciun venit, urmand ca luna viitoare sa parasesc tara. Intrebarea mea este ar avea ce sa mi faca daca nu ma mai aflu pe teritoriul tarii?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:30, 13 Februarie 2020
Nu au ce sa va faca.In principiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pt datorii mostenite mihapa mihapa Buna ziua, Sunt amenintata ca voi fi executata silit daca nu voi plati suma de 2.670 lei, suma reprezentand datorii nerambursabile, aferente unui card [ sc ... (vezi toată discuția)
Plecat din tara, datorie la banca madalinav madalinav Buna ziua, am plecat din tara pe o perioada nedeterminata , am 2 contracte de credit insumand 25.000 de Ron in Romania si ma aflu in imposibilitatea de a ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu credit ifn DiAngelo DiAngelo Buna ziua! Va supun atentiei dumneavoastra urmatoare problema. Am avut un credit la un IFN in cuantum de 4000 lei din care am achitat 2300 lei, insa datorita ... (vezi toată discuția)