avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Somajul si Credit Score
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Somajul si Credit Score

In urma unei concedieri doresc sa ma mut intr-un alt oras unde sa-mi caut de lucru. Momentan am un credit la care am asigurare de somaj care m-ar ajuta sa il platesc cat timp nu lucru, insa pe viitor voi dori refinantare sau un credit nou si nu as dori ca somajul sa-mi afecteze scoringul de credit si sa ma impiedice pe viitor sa iau creditul dorit. Intrebarea mea este daca ar fi mai avantajos sa nu-mi fac somaj avand in vedere planurile mele, sau faptul ca am fost somera nu afecteaza posibilitatea mea de a primi un credit nou?

Multumesc pentru atentia acordata.

Alte discuții în legătură

Debitor persoana fizica,insolvabil-efecte? madutza_c4 madutza_c4 Buna ziua, Din luna martie,nu mai am serviciu,sunt in somaj,am 2 credite de nevoi personale la care am restanta 90 de zile,nu mai reusesc sa le achit ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot plati rata la banca, ce e de facut ? rsebastian rsebastian Am un imprumut luat de la CEC pe o perioada de 8 ani. Momentan sunt in anul 3 de rate, si nu mai am posibilitatea de a plati rata. Rata lunara este 520 ron. Nu ... (vezi toată discuția)
Refinantare sau reesalonare credit lungu nicolae lungu nicolae am un credit in delurare,as vrea sa refinantez creditul dar am restanta 2 luni,pt ca nu am reusit sa fac fata platilor,de aceea vreau sa refinantez,se poate ... (vezi toată discuția)