avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cupoane de calatorie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cupoane de calatorie

buna ziua
sotia a primit sin in ian 2020 si in feb 2020 cupoane de calatorie impreuna cu taloanul de pensie.ce sa facem ?ba nuiesc ca este o eroare.
unde trebuie sa ne adresam ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 22:52, 13 Februarie 2020
Sesizati Casa judeteana de pensii.
Cupoanele se distribuie odata cu pensia aferenta lunii decembrie(in luna decembrie)..
Este posibil ca fi si o legatura cu DGASPC.
Am primit unul în Ian 2020 și unul în feb 2020 pe amândouă scrie in baza LG 147/2000.
Ce sa facem ?
Aștept și martie și .....
Luati legatura cu casa locala de pensii, serviciul plati prestatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cupoane talon beneficiar legea nr. 147/2000 Apetroaei Milica Apetroaei Milica Buna ziua Am si eu o intrebare \"pensionarii medicali \" au dreptul la Cupoan Talon beneficiar Legea nr. 147/200. Sunt pensionata medical din 29 dec. 2009 am ... (vezi toată discuția)
Cupoane de transport cfr pentru pensionari slujitoru slujitoru Buna seara! Ma numesc Longin Slujitoru si v-as ruga sa ma lamuriti intr-o problema: mama mea(pensionara de 15 ani) s-a mutat din judetul Ialomita in judetul ... (vezi toată discuția)
Tichete gratuite pensionari crocolina3 crocolina3 Buna seara, Va rog sa ma ajutati si pe mine.Am o nelamurire legata de folosirea tichetelor gratuite cfr. Mama mea are aceste tichete de culoare verde si as ... (vezi toată discuția)