avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Formular104
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Formular104

Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu un raspuns .În 2017 , am plecat , la munca impreuna cu sotul si fiica mea , în Austria , Viena .În octombrie 2017 , am obținut pt mine si fiica mea formularul 104. Din cauza unor întâmplări neprevăzute si nefericite , nu am depus aceste formulare la instituțiile din Austria .(Am divortat intre timp si ambele formulare , respectiv al meu si al fetitei mele , le am recuperat fizic in acest an .Ce fac cu ele .Mentionez ca atat eu cat si fiica mea , am rămas în Austria .Va multumesc

Alte discuții în legătură

Formularul e104 pavelescu25 pavelescu25 Sunt pensionar la limita de varsta cu decizie din anul 1993 . De o luna sunt plecat in Austria, impreuna cu sotia , tot pensionara la limita de varsta , la ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere dupa pronuntarea divortului aschiutza aschiutza Buna ziua, Relatez urmatoarea situatie: -in timpul divortului( o casnicie ce a durat 16 ani) m-am imbolnavit grav si a trebuit sa suport o operatie pe ... (vezi toată discuția)
Pasaport minori, decizie de divort incheiata in austria valii80 valii80 Buna ziua la toata lumea,m-ar interesa si pe mine daca cumva stie cineva....problema este urmatoarea: in cazul unui divort incheiat in Austria si nedeclarat ... (vezi toată discuția)