avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin

Buna ziua.
Chiriasii nostri vor sa- si faca buletinul pe adresa ,unde stau in prezent, adica in chirie.
Pot sa le accept cererea aceasta ca proprietar? Sau pot avea urmari neprevazute?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Maci1234 , utilizator 22:22, 13 Februarie 2020
Singura urmare este ca veti primi corespondenta lor pe durata cat actul de identitate este valabil, chiar daca parasesc imobilul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veți avea probleme pentru spațiu insuficient pe persoană când veți vrea să vă schimbați dvs. și familia CI.

www.avocatnet.ro/forum/discu...
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 13 Februarie 2020
Ionica Porumbel, Consultant in arhivarea documentelor

MihailZC a scris:

Singura urmare este ca veti primi corespondenta lor pe durata cat actul de identitate este valabil, chiar daca parasesc imobilul.

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de identitate expirat, probleme dovedire domiciliu helpPlz helpPlz Buna ziua. Am vazut ca intrebari asemnatoare au mai fost postate in trecut, am citi acesle articole, dar raspunsurile fie au fost neconclusive pentru mine, fie ... (vezi toată discuția)
Chirias Liana21 Liana21 Va rog sa-mi spuneti, daca un chirias care a locuit intr-un apartament inchiriat mai mult de doi ani are dreptul sa solicite proprietarului sa faca demersurile ... (vezi toată discuția)