avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Completare declaratie 112,
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Completare declaratie 112,

Cum completez pontajul si declaratia 112 pentru un salariat care a lipsit nemotivat 4 zile? A continuat sa lipseasca si i-am suspendat cim pentru absente nemotivate, i-am facut cercetare disciplinara , nu s-a prezentat si i-am desfacut cim disciplinar. Cum sa procedam cu declaratia 112 , ne da eroare. Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 14 Februarie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Absente nemotivate Vali12 Vali12 Am lucrat in cadrul unei societati in perioada iulie 2014 - martie 2015 cu CIM pe perioada nederminata. Dupa incetarea CIM cu acordul partilor, am solicitat ... (vezi toată discuția)
Abatere disciplinara Ramona24 Ramona24 Buna ziua. ART. 249 alin.2din Codul Munciispuneca- Pentru aceeasi abatere disciplinara se poate aplica numai o singura sanctiune. In concret daca de ex. pt ... (vezi toată discuția)
Nemotivat comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Am urmatorul caz: un salariat care nu s-a mai prezentat la munca, nici nu a raspuns la telefon , i-am facut convocare pentru cercetare disciplinara ... (vezi toată discuția)