avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Achizitionare auto nou PF /SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Achizitionare auto nou PF /SRL

Buna ziua,

Va deranjez si eu cu urmatoarea problema
Vreau sa achizitionez un autovehicul nou, pentru a il da spre inchiriere. Considerand ca dupa 24-36 luni voi dori sa pastrez auto pentru a-mi folosi in scopuri personale, daca il voi achizitiona pe societate dupa acele 24-36 luni, ca auto sa devina proprietatea mea va trebui normal sa mai achit valoarea masinii neamortizate.
Singura solutie pe care o am, e aceea de a cumpara auto pe PF si, daca este posibil, sa inchei un contract de comodat pe o perioada de 36 luni intre mine si societate unde sa se mentioneze ca auto poate fi subinchiriat tertilor.

Este aceasta singura si cea mai buna optiune? si mai ales, posibila/legala?

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere adrian_velicu adrian_velicu Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: eu PF am un contract de inchiriere a unui apartament intr_un imobil, cu un SRL care a expirat la 01.01.2010.Ei ... (vezi toată discuția)
Notare contract de inchiriere in cartea funciara trandafir2 trandafir2 Buna seara, 1. Care este durata minima de inchiriere a unui imobil, pentru a fi posibila inscrierea in cartea funciara, conform NCC? 2. In plus, se poate ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu obtinut prin contract de comodat Lulica Lulica Buna ziua In cazul unui SRL cu asociat unic, acesta face un contract de comodat prin care o parte din locuinta si terenul sau sunt date societatii pentru ... (vezi toată discuția)