avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Preaviz
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Preaviz

Un funcționar public care si-a înaintat demisia, poate beneficia de preavizul de 30 de zile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 18 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, preavizul este de 30 de zile.
Mi s-a raspuns de către ANFP ca nu poate beneficia de aceste 30 de zile de preaviz, din moment ce și- a înaintat demisia! Nu stiu care este raspunsul bun!
Codul Administrativ
at. 522 Efectele juridice ale demisiei

Demisia produce efecte juridice la 30 de zile calendaristice de la înregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt funcționar public în cadrul unei primării ... 290381 290381 Bună ziua! Sunt funcționar public în cadrul unei primării , lucrez că și polițist local și doresc să-mi dau demisia deoarece am intrat într-un alt ... (vezi toată discuția)
Bună seara! un funcționar public, care este admis la concursul ... Andreea 80 Andreea 80 Bună seara! Un funcționar public, care este admis la concursul de intrare la INM, trebuie să-și depună cererea de demisie la data afișării ... (vezi toată discuția)
Demisia functionarului suspenda perioada de preaviz? mefistos mefistos As dori sa stiu daca in cazul functionarilor publici demisia suspenda perioada de preaviz,tinand cont de legea 188? (vezi toată discuția)