avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia functionarului suspenda perioada de preaviz?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia functionarului suspenda perioada de preaviz?

As dori sa stiu daca in cazul functionarilor publici demisia suspenda perioada de preaviz,tinand cont de legea 188?
Cel mai recent răspuns: Miruna SRU , utilizator 13:36, 27 Noiembrie 2006
art.85 lg188/1999 ,, Functionarul public poate sa comunice incetarea raporturilor de serviciu prin demisie, notificata în scris persoanei care are competenta legala de numire in functia publica. Demisia nu trebuie motivata si produce efecte dupa 30 zile calendaristice de la inregistrare.,,
art.85 lg188/1999 ,, Functionarul public poate sa comunice incetarea raporturilor de serviciu prin demisie, notificata în scris persoanei care are competenta legala de numire in functia publica. Demisia nu trebuie motivata si produce efecte dupa 30 zile calendaristice de la inregistrare.,,
Ok multumesc dar tot nu e un raspuns la intrebarea mea.
Un functionar public isi da demisia si mai trebuie sa stea lal ocul de munca 30 de zile,dar daca in aceasta perioada intra in concediu medical sau fara plata.Mai curg cele 30 de zile??
Ok multumesc dar tot nu e un raspuns la intrebarea mea.
Un functionar public isi da demisia si mai trebuie sa stea lal ocul de munca 30 de zile,dar daca in aceasta perioada intra in concediu medical sau fara plata.Mai curg cele 30 de zile??
Concediul medical/fara plata suspenda contractul deci si perioada de preaviz care va curge din nou de la terminarea concediului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie functie publica de executie mixi_v mixi_v Buna seara, Am rugamintea sa imi spuneti in cazul in care un functionar public numit prin DISPOZITIE intr-o functie publica de executie si care nu are CIM, ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz yoyo2001 yoyo2001 vreau sa stiu daca pot depune cerere de demisie fara preaviz cu repunere in drepturi totale in 24 de ore (conform carei legi). preavizul este luat in ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz pentru functionari publici dcnioana dcnioana Cum pot inceta raportul de activitate mai devreme decat 30 zile? Perioada de 30 de zile de preaviz mentionata in lege se refera la zile lucratoare? (vezi toată discuția)