avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Un funcționar public, care este admis la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Un funcționar public, care este admis la concursul ...

Bună seara!
Un funcționar public, care este admis la concursul de intrare la INM, trebuie să-și depună cererea de demisie la data afișării rezultatelor finale, sau cu 2 săptămâni înainte (termenul de preaviz) de începerea cursurilor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:12, 2 Decembrie 2023
Demisia produce efecte juridice la 30 de zile calendaristice de la înregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia dintr-o functie BaraganMarius BaraganMarius Hristos a înviat! Ajutati-ma va rog intr-o privinta. Eu mi-am depus dosarul pt un post de consilier juridic grad debutant la o primarie, sunt singurul ... (vezi toată discuția)
Demisie functie publica de executie mixi_v mixi_v Buna seara, Am rugamintea sa imi spuneti in cazul in care un functionar public numit prin DISPOZITIE intr-o functie publica de executie si care nu are CIM, ... (vezi toată discuția)
Calcul termen ContSters498670 ContSters498670 Buna ziua. In urma castigarii unui concurs, am fost declarat admis pe un post la stat. In prezent lucrez la privat si am termen de preaviz, in caz de demisie, ... (vezi toată discuția)