avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... reprezentarea prin mandatar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

reprezentarea prin mandatar

Sunt mandatarul neavocat al mamei mele, reclamanta intr-un litigiu civil.
Mama are si un avocat care nu o reprezinta deloc deloc bine.
Intrebarea 1:
pot in timpul sedintei de judecata sa renunt la contractul de reprezentare juridica?
Intrebarea 2: suntem in apel. stiu ca mandatarul neavocat poate pune concluzii scrise, Cat de limitat este in vorbirea orala in instanta? Nu pot spune nici un cuvant referitor la pricina? dati-mi exemple despre ce pot vorbi si ce nu pot vorbi ca mandatar neavocat.

Alte discuții în legătură

Reprezentare in instanta ContSters233678 ContSters233678 Buna ziua, 1. Va rog sa-mi spuneti daca mai este necesara procura notariala cand dreptul de reprezentare este dat prin declaratie verbala facuta in ... (vezi toată discuția)
Mandat de reprezentare doberv doberv daca un prieten are pe rol un proces civil si nu stie ce sa vorbeasca in instanta si este si emotiv daca imi face mandat de reprezentare prin notar ma pot duce ... (vezi toată discuția)
Rolul mandatarului ovidiumanole ovidiumanole buna. spuneti-mi va rog, eu daca am mandatato pe mama mea sa poarte un proces in numele meu ea are dreptu sa vorbeasca in timpul procesului in caz de vreo ... (vezi toată discuția)