avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... IN CAZ DE PENSIONARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

IN CAZ DE PENSIONARE

Am rugamintea de a ma lamuri in cazul in care inca lucrez si am depus actele pentru pensionare ,specific ca lucrez la privat ,in cat timp de la sosirea deciziei de pensionare am obligatia de a-mi face lichidarea.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:36, 14 Februarie 2020
Despre ce fel de pensionare este vorba ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea indemnizatiei egala cu cel putin un salariu la pensionare mi_ella mi_ella Buna ziua, lucrez intr-o unitate sanitara si ma confrunt cu urmatoarea problema. Un salariat solicita acordarea indemnizatiei egala cu cel putin un salariu de ... (vezi toată discuția)
Pensie + salariu jenicaprod jenicaprod Buna ziua. Am depus dosarul de pensionare la limita de varsta, dar nu am incetat inca activitatea. Decizia de pensionare va veni peste aproximativ 2-3 luni, ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu corneliulian corneliulian In luna mai a.c., intrunesc conditiile iesirii la pensie, prin diminuarea varstei de pensionare cu sporul dat de anii lucrati in grupa I de munca. Pot lucra in ... (vezi toată discuția)