avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general FORMULAR DE PROCES VERBAL DE COMPENSARE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

FORMULAR DE PROCES VERBAL DE COMPENSARE

CUM AS PUTEA SA OBTIN UN MODEL DE FORMULAR, LA PROCESUL VERBAL DE COMPENSARE?
Cel mai recent răspuns: anuks , utilizator 16:39, 19 Ianuarie 2010
Proces verbal de compensare prin IMI(>10.000 LEI), sau compensare directa(
:offtopic:regulamentul forumului interzice postarea textului cu caractere mari ; multumesc :)

____
la ce fel de compensare va referiti ?

Proces verbal de compensare prin IMI(>10.000 LEI), sau compensare directa(

Va rog sa-mi spuneti ce implica compensarea prin IMI? Care sunt pasii care trebuie urmati?
se foloseste in orice caz( prin IMI sau nu) ordinul de compensare care este un formular cu regim special.daca dai o cautare vei gasi societatile care comercializeaza asa ceva.Pentru compensari prin IMI citeste OG 77/1999.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare pt suma de 298000ron???? Annamaria Bajko Annamaria Bajko Buna ziua! Am o rugaminte:-poate sa-mi spuna cineva cum sa procedeaza pentru compensarea sumei de 298000ron?Intr-o parte sunt mai multe facturi ... (vezi toată discuția)
Compensare oviiul oviiul daca o persoana juridica are de achitat catre alta persoana juridica mai multe facturi care insumate depasesc suma de 10000 lei( valoarea fiecarei facturi ... (vezi toată discuția)
Compensare externa smsimona smsimona buna,stiu ca exista obligatia de raportare la BNR a compensarilor dintre o persoana jur.rom.si una straina,dar am o particularitate si anume daca pot sa fac ... (vezi toată discuția)