avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj + CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj + CIC

Buna ziua, am fost angajată pe o perioadă determinată și contractul se termina in aprilie, eu sunt insarcinata, dacă intru in somaj atunci cand voi primi CIC, intra in calcul si lunile de somaj? Mentionez ca am avut un salariu net 2800, iar dacă se socoteste și șomajul automat ar scădea indemnizația de creștere copil. Deci, șomajul are treaba la calcularea CIC?
Cel mai recent răspuns: Ana Ana , utilizator 20:48, 14 Februarie 2020
Buna ziua,
Da, indemnizatia pentru somaj intra in calculul indemnizatiei pentru CIC.
Cate luni ati lucrat pana acum?
Am 2 ani lucrati. Dar dacă se schimba suma, atunci renunț la somaj.
Se poate si asa.
Puteti depune Certificatele pentru concediu maternal la Casa de sanatate si le platesc dumnealor.
In calculul indemnizatiei pentru CCC , va intra si perioada de somaj daca veti beneficia de asa ceva .
Deci, ziceți că ar fi mai bine să renunț la somaj?

Alte discuții în legătură

Însărcinată si concediata Marcelamanole Marcelamanole Buna ziua. Tocmai m au sunat de la muncă,si mi sa spus că vom fi concediați toți ptr ca,din cauza virusului nu se mai deschide magazinul unde lucrez,acest ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, dacă am avut contract pe perioada determinată pana ... Ella Coz Ella Coz Bună ziua, dacă am avut contract pe perioada determinată pana la sfârșitul lunii ianuarie, ce trebuie sa fac pentru a rămâne în continuare asigurată? ... (vezi toată discuția)
Somaj, concediu maternal, concediu crestere copil alina_3 alina_3 Buna dimineata ! Deoarece m-ati ajutat in mai multe situatii cu sfaturile dvs. si pe aceasta cale va multumesc, as dori sa ma indrumati si de aceasta data ... (vezi toată discuția)