avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, dacă am avut contract pe perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, dacă am avut contract pe perioada determinată pana ...

Bună ziua, dacă am avut contract pe perioada determinată pana la sfârșitul lunii ianuarie, ce trebuie sa fac pentru a rămâne în continuare asigurată? Sunt insarcinata in 27 de săptămânai.
Cel mai recent răspuns: Ella Coz , utilizator 15:41, 16 Februarie 2024
Sunteti deja asigurata, datorita sarcinii.

Ce perioada ati lucrat in ultimii 2 ani ( din 2022 si pana acum)?
Sau ce ocupatie ati avut daca nu ati lucrat?
Am lucrat la aceasta firma din 07.07.2022. Fiind însărcinată nu au mai dorit sa îmi prelungească contractul de muncă.
Ultima modificare: Vineri, 16 Februarie 2024
Ella Coz, utilizator
Atunci puteti mergela AJOFM din judetul de domiciliu sa depuneti actele pentru indemnizatia de somaj, din somaj puteti intra direct in concediul pentru crestere copil ( CCC-cei 2 ani...).
Dar cuantumul indemnizatiei de somaj va poate afecta la calculul indemnizatiei pentru CCC.

Mai puteti astepta 2-3 luni pana nasteti si apoi depuneti actele ( la primaria de domiciliu, ar trebui sa va indrume dumnealor) pentru indemnizatia pentru CCC. Asa, in calculul indemnizatiei vor intra doar salariile cat ati muncit.

Cat despre asigurarea medicala... cum am mai spus, sunteti asigurata din oficiu.
Mulțumesc frumos pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcina si incetarea cim Georgiana D. Georgiana D. Buna ziua!tocmai am aflat ca sunt insarcinata,dar CIM este pe perioada determinata,pana la 01.03.2020.o sa pot beneficia de indemnizatie pt CCC,deoarece am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil Luiza.G Luiza.G Buna ziua, am absolvit liceul pe data de 29.05.2020, eu frecventand cursurile la zi. Sunt insarcinata in 5 luni in prezent, iar eu la inceputul lui noiembrie ... (vezi toată discuția)
Cic și contractul de muncă pe perioadă determinată K. Melinda K. Melinda Bună ziua, Sunt însărcinată urmând să nasc cel mai probabil pe data de 19.06.2020, exact în data în care expiră contractul de muncă pe perioadă ... (vezi toată discuția)