avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cale de atac
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cale de atac

Buna ziua,
In cazul unui litigiu de munca care s-a judecat in prima instanta la tribunal si care a pronuntat o hotarare ce afost atacata la curtea de apel iar aceasta a pronuntat o decizie opusa celei de la tribunal, cea din urma mai poate fi atacata la o instantia superioara, inalta curte de justitie?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:18, 14 Februarie 2020
Nu mai poate fi atacata la ICCJ ... se mai pot exercita caile extraodinare de atac, in conditiile mentionate de Codul de procedura civila.
Multumesc de raspuns, in ce sens cale extraordinara de atac , recurs / contestatie in anulare/revizuire , tot la curtea de ape?
contestatie in anulare/revizuire ... se depun la curtea de apel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot adresa la cedo Oana Gabriela Oana Gabriela Am avut un proces în civil -litigii de munca.Am solicitat plata orelor suplimentare,sa fiu plătita pe studii superioare deoarece asta era un lucru cerut la ... (vezi toată discuția)
Cale de atac alina oana alina oana Buna ziua, In cazul unui litigiu de munca care s-a judecat in prima instanta la tribunal si care a pronuntat o hotarare ce afost atacata la curtea de apel ... (vezi toată discuția)
Care era raspunsul la intrebarea selena67 selena67 Care era raspunsul la intrebarea dnei corneliagugoasa din 9 nov.2009? scuze dar sunt nou inregistrata si inca nu m-am familiarizat. Acesta era mesajul ... (vezi toată discuția)