avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Părăsirea țării de copii minori
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Părăsirea țării de copii minori

Bună ziua! In ce condiții poate părăsi țara un copil minor, însoțit de unul din părinți, in afara pașaportului copilului. Este vorba despre faptul că soția va trebui sa plece la sora ei în Anglia pentru o săptămână, iar eu nu pot pleca din țară. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:05, 14 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Va trebui sa mergeti la notar si sa-i dati sotiei o procura speciala privind posibilitatea ei de a iesi din tara cu copiii minori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire pentru calatorie minor din anglia spre romania milimilagros milimilagros As dori sa stiu daca pot parasi Anglia cu un minor, in conditiile in care am venit aici acum 4 luni pe baza unei procuri facute la notariat , semnata de tatal ... (vezi toată discuția)
Calatorie minor insotit de un parinte decasap decasap Buna ziua, am o intrebare la care nu am gasit raspuns pe forum. Sotia impreuna cu copilul minor vor calatori din Madrid in Chisinau si viceversa. Sotia are ... (vezi toată discuția)
Trecerea cu un copil minor roman dintr-o tara in alta in ue moldovanroxana moldovanroxana Buna ziua am o nelamurire! Eu locuiesc cu sotul si copilul in Germania,baietelul este minor si vreau sa merg cu copilul pentru o saptamana in Italia cu ... (vezi toată discuția)