avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Minor la aparate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Minor la aparate

Eu am 18 el 17 , am fost legitimati la mine totul ok la el probleme fiind minor si fara buletin a fost pus la perete si perchezitionat.
Nu am semnat nimic niciunul. El tot spunea ca e cu mine ca doar eu am bagat el doar s-a uitat la mine etc. Eu nu am deschis gura decat sa imi repet numele atat .
Ce pot patii eu , si el ? Iau spus ca il lasa in pace si sa stea linistit da acuma eu stiu..
Cel mai recent răspuns: andreiutzu332 , utilizator 18:20, 15 Februarie 2020
Up

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , ma adresez cu o intrebare si tot in acelas timp cu ... h3lloXx3F h3lloXx3F Buna ziua , ma adresez cu o intrebare si tot in acelas timp cu o poveste. Deci eu am 17 ani, \"mama mea\" este femeie usoara la modul ca se culca cu toti ... (vezi toată discuția)
Sunt minora si vreau sa fug de acasa Andreea florea Andreea florea Buna.. sunt minora in varsta de 14 ani.. vreau sa ma mut la iubitul meu .. dar parintii mei nu sunt de acord.. ce se intampla daca fug de acasa? Gen daca ... (vezi toată discuția)
Obtinere de acte inapoi si mentinerea unei persoane la distanta! ceva mai complicat georgi87 georgi87 Buna seara! Nu stiu cum am sa reusesc sa ma exprim cat mai succint si clar dar am sa incerc! Problema pe care o am eu este in persoana femeii care din ... (vezi toată discuția)