avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata pentru curățenie în funcție de suprafata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata pentru curățenie în funcție de suprafata

Știu ca legea spune ca, curățenia pe casa scării se plătește în funcție de suprafață locuinței. Exista și ceva care poate face rabat? Nu mi se pare în regula sa plătești, o persoana, mai mult decât 3(trei)doar pentru ca ai suprafață mai mare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Februarie 2020
Ionuț., utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:01, 15 Februarie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Corect sau incorect, asa scrie la lege asa trebuie facut.
Intrebare: toti proprietarii din imobil isi fac cerere de scutire la plata ca sunt plecati 15 zile. Restul de zile sunt prezenti toti, ba in plus, mai au si cate 3-4 vizitatori de fiecare apartament. Cine si cum plateste serviciile de curatenie?
Legiuitorul a prevazut ca exista plati prestatii parti comune conditionate de cota indiviza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu femeie de serviciu meeri_m meeri_m Buna seara, Daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu un raspun la aceasta intrebare: Salariul femeii de serviciu se imparte la numarul total de ... (vezi toată discuția)
Calcul cote intretinere persoana??? Elena_zr Elena_zr Am citit pe forum nemultumirile locatarilor cu privire la calculul cotelor de intretinere cand ap este gol. Adunarea Generala poate lua o hot in acest sens. ... (vezi toată discuția)
Spatiile comerciale intra in asociatia de proprietari? FeliciaVincze FeliciaVincze Buna ziua, Daca un imobil are la parter spatii comerciale, care au intrare separata de casa scarii/scarile de bloc pentru apartamente, nu are nimic la comun ... (vezi toată discuția)