avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Zona ZACA
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Zona ZACA

Bună ziua. Am voie sa intru cu o mașină Euro 2 sâmbăta și duminica în zona Zaca? Trebuie sa ajung de undeva din Ilfov în zona centrala în fiecare weekend. Eu am înțeles ca interdicția se aplica doar de luni pana vineri între 7 și 22. E corect ce spun? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: FLORINTACHE , utilizator 09:13, 18 Februarie 2020
M ati putea lamuri va rog cu privire la întrebarea mea? Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pmb vinieta oxigen / intre ce ore am voie sa intru in bucuresti ? IonIoanaAnca IonIoanaAnca Buna ziua! Intrebarea mea e legata de hotararea PMB de a introduce vinieta OXIGEN, adoptata in 24 oct.. Nu a fost publicata pe site iar eu ma refer la ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna sevraj sevraj Buna, va rog sa ma lamuriti si pe mine .... lucrez La o firma cu 3 angajati si un director ( magazin ) si programul nostru e cam amestecat in ideea ca lucram ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor. bună seara, va rog sa ma ajutați în ... dani el dani el Program vizitare minor. Bună seara, va rog sa ma ajutați în următoarea problema: In urma hotărârii judecătorești, copilul va petrece cu mine ... (vezi toată discuția)