avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxele notariale intră la cheltuieli deductibile PFA?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxele notariale intră la cheltuieli deductibile PFA?

Bună ziua,

Taxele notariale pentru procedura de succesiune pot intra la cheltuieli deductibile PFA, pe baza chitanței/facturii?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:17, 15 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu au legatura cu activitatea pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare registru incasari si plati SPANU CORINA SPANU CORINA Buna ziua , as avea o intrebare in legatura cu completarea registrului incasari si plati, si anume: cand il voi completa vor trebui sa reaiasa toate ... (vezi toată discuția)
Sunt curier glovo pe bicicleta si am pfa. Powl Powl Buna ziua! Sunt curier Glovo pe bicicleta si am PFA. Intrebarea mea este ce cheltuieli pot sa adaug pe PFA ca fiind deductibile (pentru a scadea taxele finale) ... (vezi toată discuția)
Mod de calcul impozit pfa ioanaep ioanaep Buna ziua, am o intrebare in legatura cu PFA-ul si va rog mult sa-mi raspundeti daca stiti. Impozitul se calculeaza ca diferenta dintre incasari si plati ? ma ... (vezi toată discuția)