avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Marire pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Marire pensie de intretinere

Dacă locuiesc in strainatate iar in tara nu am un domiciliu unde trebuie depusa cererea de marire a pensiei de intretinere minor?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:19, 15 Februarie 2020
La domiciliul pârâtului. Va trebui să aveți un domiciliu ales în România, unde să vi se comunice actele de procedură, eventual la sediul avocatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E posibil divort in lipsa? Dahnah Dahnah Situatia mea e urmatoarea: am fost casatorrita 5 ani cu cetatean strain, locuit in strainatate, avem un copil minor. Acum eu si copilul suntem in Ro si am ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor, mama plecata in strainatate ciorba ciorba Sunt divortat, am hotarare pentru program de vizita, custodie comuna, am dat in judecata mama pentru ca a plecat in strainatate si a lasat minorul la mine fara ... (vezi toată discuția)
Competenta divort nicolascris nicolascris actiune divort -Reclamantul cetatean roman -Parata cetatean roman -Minora [9ani si 6 luni] nascuta in 2003 in Romania. Ultimul domiciliu comun din ... (vezi toată discuția)