avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Evaziune fiscală
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Evaziune fiscală

Bună ziua! Intenționez să îmi vând produsele handmade și aș vrea să știu care ar putea fii sancțiunile în cazul în care nu voi înființa o firma și am vânzări în valoare de 500-1000 de lei pe lună
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:03, 15 Februarie 2020
Ca vindeti numai 500-1000 lei lunar, numai dumneavoastra stiti. Un eventual control nu o sa va creada pe cuvant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca vand handmade trebuie sa declar veniturile? curioasa2013 curioasa2013 Buna ziua, daca vand produse handmade( lucrate manual) nu in cantitati industriale,ci sa zic de gen 300 lei lunar trebuie sa declar cumva,undeva venitul? Asta ... (vezi toată discuția)
Angajat cu cm 8 ore, cum mai pot realiza si alte venituri legal? flori.m flori.m buna ziua, sunt angajata la o societate cu CM 8 ore pe zi. In paralel, un prieten mi-a mai dat de facut ceva comisioane, in speta daca ii gasesc clienti noi ... (vezi toată discuția)
Pfa, srl sau ii pentru vanzare de produse handmade andreeapopa20 andreeapopa20 As vrea sa vand produse handmade legal. Ce ar fii mai avantajos (ca si taxe) si ca intretinere de infiintat: PFA, SRL sau II? Vreau sa vand accesorii ... (vezi toată discuția)