avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestare amenda CNAIR
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestare amenda CNAIR

Buna seara,
In anul 2015 am vandut masina personala,in baza actului de vanzare cumparare am radiat masina din evidentele administratiei locale sector 5 Bucuresti,Anul acesta cand am fost sa platesc impozitul la administratia locala mi s-a comunicat ca am de platit o amenda ptr lipsa rovinietei din anul 2018 pe masina pe care am vandut-o in 2015,cred ca noul proprietar nu a inmatriculat masina pe numele lui.
Procesul verbal cu amenda nu a ajuns la mine deoarece din martie pana in octombrie locuiesc la tara,mi-au trimis acum,la solicitarea mea o copie cei de la CNAIR.
Mai pot contesta acum aceasta amenda la judecatorie?
Ce ar trebui sa fac?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:38, 15 Februarie 2020
Buna seara,
Solicitati sa vi se inmaneze o copie a OV de amendare cu data predarii si contestati amenda in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă lipsă rovinietă la auto vândut în urmă cu 2 ani: cum pot rezolva această situație? Bogdan2121 Bogdan2121 Bună seara, Am o situație cu un autoturism vândut acum 2 ani în sensul ca mi-a venit amenda de rovinieta, deci noul proprietar nu a înscris-o..., dar ... (vezi toată discuția)
Auto cumparat cu rovinieta valabila, pot folosi rovinieta pana expira ? patraule2 patraule2 Am vandut masina tatalui meu acum o luna si am verificat astazi pe site-ul CNADNR valabilitatea rovinietei. Exista o rovinieta valabila pe seria de sasiu a ... (vezi toată discuția)
Amenda pt lipsa rovigneta dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Sunt persoana fizica si am avut un autoturism Dacia Solenza pe care l-am vandut unei alte persoane fizice in 11-05-2016. Am facut contract de ... (vezi toată discuția)