avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Turism
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Turism

Buna ziua, as dori sa mi vand serviciile in domeniul turistic, mai exact a promova imprejurimile orasului meu natal, prin diferite programe, zile si nopti traditionale cu produse traditionale, eu fiind omul de legatura intre cei interesati si punctele de acces, dar vreau sa fie totul legal si conform normelor. De ce acte sau cursuri as avea nevoie? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:49, 17 Februarie 2020
Urmati un curs de ghid de turism local. Va autorizati apoi la registrul comertului ca pfa in baza actului pe care-l primiti dupa absolvirea cursului si apoi puteti incepe activitatea. Veti folosi casa de marcat pentru incasarea tarifului de la clienti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce statut ar trebui sa aleg? ellada ellada Vreau sa deschid un site cu anunturi turistice si as vrea sa stiu ce statut este cel mai recomandat pentru aceasta activitate. Anunturile care se vor ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat si factura pentru inchiriere cameră în scop turistic? CapyBara CapyBara Bună ziua! Închiriez un apartament cu 1 cameră în scop turistic și as vrea sa știu dacă în calitate de persoana fizica neinregistrata la registrul ... (vezi toată discuția)
Acte firma ghid turistic Gigigxg Gigigxg Buna seara as dori și eu sa știu ce acte îmi trebuie sa îmi deschid o firma de ghid turistic ! Am terminat cursul de ghid ! Va mulțumesc anticipat (vezi toată discuția)