avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont

Buna ziua,sunt in situatia in care am mai multe popriri pe cont din cauza neachitarii unor credite ifn.Vroiam sa intreb daca mi se poate lua mai mult de jumatate din salariu in acest caz
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:23, 18 Februarie 2020
Nu. Procentul maxim este de 50% din venitul lunar net.
Că se pot întâmpla abuzuri la poprirea contului bancar, asta e altă poveste.
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2020
Dapix, utilizator
Codul de Procedura Civila prevede ca poprirea se face pana la 1/2 din veniturile realizate in cazul in care sunt mai multe debite. Daca vi se popreste mai mult, puteti formula contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua popriri pe salariu de la doi creditori diferiti. ce se intampla cu cea de-a treia executare? geid geid Buna ziua. Supun atenției următorul caz. Am in prezent doua popriri pe salariu, in total de 50% din salariu, de la doi creditori diferiți. Ce se ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma poate ajuta cineva cu un sfat? ce pot face cu poprirea? robert1972 robert1972 lucrez cu carte de munca.....dar 1/3 din salariul net este oprit de executor......am incercat sa cer un angajament de plata mai mic....dar nu am gasit ... (vezi toată discuția)