avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inițiator adunare generala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inițiator adunare generala

As vrea sa știu dacă pot fi inițiatorul unei adunări generale extraordinara(sa adun eu minim20%din semnături ale locatarilor) dacă dețin în proprietate doar 3/8din apartament și care e articolul din lege care arata cât trebuie sa deții minim pentru a fi inițiator?
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 07:26, 18 Februarie 2020
Da. Daca aveti numarul de semnaturi da. Cititi si Legea 196/2018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adunare generala adamar adamar dorim sa facem o sedinta la bloc, presedintele refuza, comitetul nu face nici un demers pt ca presedinta nu vrea, prima si singura sedinta din anul 2019 a fost ... (vezi toată discuția)
Cum se poate schimba, în regim de urgență, președintele asociației de proprietari? diana-maracineanu diana-maracineanu Am nevoie de temeiul legal pentru informatiile de mai jos (daca exista): -pentru a schimba presedintele de bloc , care este termenul minim si forma de ... (vezi toată discuția)
Acord vecini de bloc vgeorge vgeorge In baza carei legi (numarul legii si articolul) trebuie acordul locatarilor unui bloc pentru montarea unei statii de dedurizare a apei sau pentru orice alta ... (vezi toată discuția)