avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acord vecini de bloc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acord vecini de bloc

In baza carei legi (numarul legii si articolul) trebuie acordul locatarilor unui bloc pentru montarea unei statii de dedurizare a apei sau pentru orice alta lucrare care afecteaza toti locatarii? Cati proprietari, in procente, trebuie sa fie de acord?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:04, 13 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
legea 196/2018.
cititi-o toata, e o lectura utila.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru corecta si completa dv informare studiati disp L nr 196/2018
Daca proprietarii intentioneaza instalare statie dedurizare apa,avand in vedere costurile aferente,propunerea se supune discutiei votului participantilor la adunarea generala
Daca este adunare generala ordinara votul se ia cu majoritate ,,daca adunarea este extraordinara reconvocata votul se ia indiferent de numarul de participanti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adunare extraordinara asociatie bratone bratone Adunarea extraordinara se reconvoaca dacă nu a fost cvorum? (vezi toată discuția)
Sedinta locatari de pe o scara alina_25 alina_25 Cu cat timp inainte trebuie anuntata o sedinta cu locatarii de pe o scara si conform carei legi ? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Cvorum decizii asociații de proprietari mishu33 mishu33 Bună ziua, Poate fi adoptata/luată decizia efectuării unei lucrari de schimbare acoperis (5000 lei/apartament) fără unanimitate de voturi și impusa ... (vezi toată discuția)