avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reclamat la politie pentru alt obiect la posta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reclamat la politie pentru alt obiect la posta

Acum aprox. 7 luni am pus la vanzare un anunt pe olx cu niste adidasi iar in coletul de la posta pe care urma sa il trimit cumparatorului am pus alte obiecte.Ce mi se intampla daca mi s a facut reclamatie.Nu cred ca pot face rost de numarul destinatarului ca sa ii dau banii inapoi .Eu vreau sa stiu ce se intampla daca recunosc ca sunt vinovat tinand cont ca am 15 ani.
Se vor face cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune.
Daca achitati prejudiciul si va impacati cu persoana vatamata, se dispune clasarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamat la politie pentru alt obiect la posta Mihai426 Mihai426 Acum aprox. 7 luni am pus la vanzare un anunt pe olx cu niste adidasi iar in coletul de la posta pe care urma sa il trimit cumparatorului am pus alte ... (vezi toată discuția)
Țepe olx minor 16 ani, prejudicii aprox. 15.000 lei ContSters416173 ContSters416173 Greu de crezut , dar am 16 ani si am cauzat prejudicii diferitor persoane in tara prin olx de aprox, 15.000 lei cumulat Un prieten are dosar penal la 16 ani ... (vezi toată discuția)
Salut! am vandut o pereche de adidasi prin olx. am pus coletul ... albertc8903 albertc8903 Salut! Am vandut o pereche de adidasi prin Olx. Am pus coletul cu verificare si am trimis in colet adidasii de care am vorbit cu baitul, cei care erau in anunt ... (vezi toată discuția)