avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pact scapare de acuzare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pact scapare de acuzare

In luna ianuarie am fost prin conducand cu o alcolemie cica de 0,04, Am refuzat sa ma duc la sange si am facut contestatie.
In urma cu cateva luni am fost oprit in trafic si asupra mea s-au gasit substante halucinogene ... dar fara sa fiu chemat sau sa patesc ceva ulterior.
Acum se pune un pic presiune pe mine sa dau declaratii despre alte persoane.
In momentul de fata consider ca sunt reabilitat si nu am probleme cu consumul, dar doresc sa fac un atestat la ARR si faptul ca acum imi scrie in cazierul auto ca am condus sub influenta alcoolului nu mai pot face nimic.
As putea scapa de acesta acuzare si sa curete cazierul la faza cu 0,04 daca le dau pestele mare ? sau exista vre-o sanse intr-un fel sa scap de aceasta fapta din cazier? sunt un om plin de informatii pentru ei ... dar momentan am refuzat sa colaborez ne avand nimic de castigat.
Scapati dupa 5 ani de fapta respectiva sau daca ati depus plangere impotriva PV si vi se admite, solicitati ulterior radierea mentiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcolemie 0.04 Dany7 Dany7 Sambata pe la ora 20:30 am fost oprit de un echipaj de politie intr-o zona rurala la 160 km distanta de locuinta de domiciliu. Stiind ca nu sunt consumator de ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan, refuz recoltare probe biologice, consecinte BogdanCt24 BogdanCt24 ce se poate intampla daca am fost surprins conducand un autovehicul cu o alcoolemie de 0.71mg alcool pur in aerul expirat si am refuzat recoltarea probelor ... (vezi toată discuția)
Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului cristinaa1 cristinaa1 Buna ziua, Am fost trimisa in judecata in baza art.336 alin.1. Am avut o alcolemie de 0,42 la testul etilotest si la recoltarea 0,95 mg/l alcool pur in sange. ... (vezi toată discuția)