avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Poate fi dat dat afara daca este in concediu medical?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Poate fi dat dat afara daca este in concediu medical?

Salut! Intreb pentru un prieten. Situatia lui este urmatoarea si anume, lucreaza la o firma care se va inchide aici in Romania (aici dau oamenii afara) si se va muta in Polonia. Din pacate prietenul meu are o problema medicala (necesita o operatie) si ar dori sa stie ce se intampla daca la caz firma se va inchide cat timp este el in concediu medical, daca poate fi dat afara? Adica fara sa ii mai dea acele salarii compensatorii sau cum se numesc.
Cel mai recent răspuns: viomusicstudio , utilizator 12:23, 19 Februarie 2020
Firma din Romania se va radia ?
Au zis ca o inchid. Dar cred ca se va radia,
In situatia in care se va radia, atunci raportul de munca va inceta.
Si se aplica prevederile contractului colectiv de munca?
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2020
viomusicstudio, utilizator
Daca societatea are c.c.m, atunci se aplica prevederile acestuia in caz de concediere.

Alte discuții în legătură

Inchidere filiala firma-implicatii angajat alexandru1206 alexandru1206 Buna ziua. Lucrez la o firma multinationatioanala care are o filiala si in Romania. Firma din informatiile mele doreste sa inchida filiala din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog frumos sa ma ajutati lucrez la o firma privata ... siskoady siskoady Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati lucrez la o firma privata care ii pe punctul sa inchida si vor sa deie oameni afara fara salari compensatori desi in ... (vezi toată discuția)
Contract intre sindicatul firmei si firma sonia28 sonia28 Buna ziua, Ma aflu in concediu de risc maternal,luna a 5a.Ma intereseaza daca un contract facut intre sindicatul firmei si firma (contract in care se ... (vezi toată discuția)