avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legislația romana si managementul corporate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legislația romana si managementul corporate

Salut. Am o situatie la munca, intr-un mediu corporatist: eu am studii medii, cele superioare nefiind finalizate. S-a ivit o oportunitate de avansare pe o poziție de management, am luat interviul pentru acea functie, insa mi s-a transmis ca legal nu pot fi promovat pe acea functie pt ca exista o lege care spune ca daca nu ai studii superioare nu poti face parte din management. Exista stipulat in legislație asa ceva? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Emilian Petcu , utilizator 08:04, 19 Februarie 2020
Nu exista niciun text de lege care sa prevada expres ceea ce sustine angajatorul dvs., insa pentru ocuparea unor anumite functii sunt necesare studii superioare .

Clasificarea ocupatiilor din Romania, denumita COR, este clasificarea de interes general ce asigura identificarea, ierarhizarea si codificarea ocupatiilor din economia Romaniei.
[ link extern ]

Despre ce functie este vorba?
Mulțumesc pentru răspuns. Este vorba despre funcția de Team Leader sau Technical Project Leader.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2020
Emilian Petcu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Master informatica, impedimente legale Marian9255 Marian9255 Buna ziua , am terminat licenta in informatica UniBuc (3 ani) si nu as mai dori sa fac si master , m-ar interesa daca exista vreun impediment legal sa ocup ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru a fi manager ai.ciprian ai.ciprian Buna ziua, As vrea sa stiu care sunt conditiile legale pentru ca o persoana sa poata detine un post de management intr-o companie. Sunt ... (vezi toată discuția)
coduri cor noi pentru economisti 2011  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]S-a publicat in Monitorul Oficial al Romaniei un nou cod COR pentru economisti, conform Ordinului Comuna 1832/2011 MMFPS si 856/2011 INS legate de ... (vezi toată discuția)